U bevindt zich hier: Home / Slapen / M-Line / Slow Motion VII
  • Slow Motion VII
  • Slow Motion VII
  • Slow Motion VII
  • Slow Motion VII
  • Slow Motion VII
  • Slow Motion VII
  • Slow Motion VII
  • Slow Motion VII

Slow Motion VII


Stelt u zich eens voor: iedere dag uitgerust vol energie opstaan en optimaal presteren! Als geen ander weten fysiotherapeuten en topsporters hoe belangrijk een goede nachtrust is. Na een periode van intensief ontwikkelen presenteert M Line een nieuwe generatie matrassen, die garant staat voor uitstekende nachtrust en volledig herstel van het lichaam, elke dag opnieuw. Gun uzelf ook een uitstekende nachtrust en ervaar zelf wat een M Line matras voor uw lichaam doet.

Opbouw Slow Motion VII matras:

3 cm hoge bodemplaat van opencellig HR-foam. De matras is opgebouwd op deze duurzame onderlaag. Dankzij de flexibiliteit van het materiaal zijn de matrassen geschikt voor vlakke en verstelbare bedbodems.
De support-laag bestaat uit een 6 cm hoge fundatiepocket verdeeld in 7 zones. Ondersteuning van elke lichaamsvorm en snelle vochtafvoer gegarandeerd. De kern van het comfort wordt gevormd door een combinatie van flexibel schuim dat wordt afgewisseld met een Air-release laag. In deze lagen zijn 10 rijen van 6 cilindrische gaten gemaakt, gevuld met high resilience foam ballen in diverse hardheden. Iedere bal is progressief dragend en zorgt voor een ultiem comfortabele lichaamsvorming, oftewel Dynamic Support. De cilindrische gaten zorgen bij iedere wenteling van het lichaam voor actieve ventilatie.
De toplaag van deze matrassen is van M Line Visco-elastisch schuim. Bij de Slow Motion VII is de SG-waarde 65. Deze laag is bewerkt met insnijdingen die mobiliteit verhoogd en tevens de ventilatie verbetert.
Ten slotte de tijk, genaamd de Adapt Cover. Deze is samengesteld uit verschillende zones. De Adapt Cover is meer en minder rekbaar per verschillende zone. Zo is de zone waar de heupen ligt starrer gebreid dan de schouder comfortzone. De tijk is volledig anti-allergisch, afritsbaar en wasbaar op 60 graden.
Vergelijken
Matrassenwijzer

Contact