Cool Motion 7 & 8

De Cool Motion 7 & 8 Hybrid Premium van M-Line zijn het beste van het beste in de Hybrid serie matrassen. De basis van het matras is een 7-zones pocketvering. Deze ondersteunen je lichaam op de juiste plaatsen, hierdoor ervaar je een optimale drukverdeling en sta je soepel op.

De toplaag bestaat uit visco-elastisch schuim, ook wel traagschuim genoemd. De open cellen van dit schuim passen zich aan naar de contouren van je lichaam. Onder de toplaag bevindt zich de Clima Support laag, hierdoor geniet  je van optimale ventilatie en een goede warmteafvoer. Dankzij de specifieke Body Adapt zones, in de Clima Support laag, zorgt het matras voor een goede ondersteuning.

De Air Release laag in het matras zorgt ervoor dat vocht en warmte snel en efficiënt worden afgevoerd. Dynamic Support zorgt voor een ongeëvenaard dynamische ondersteuning van het lichaam. De schuimbollen in deze laag zorgen voor extra veerkracht en wendbaarheid, wat het matras perfect maakt voor actieve slapers en mensen die hun spieren gedurende de dag intensief gebruiken. Deze schuimbollen zorgen tevens voor extra ventilatie.

De hoes om het matras bestaat uit speciale microvezels die de tempratuur kunnen reguleren, hierdoor wordt een comfortabel slaapklimaat behouden.

De Cool Motion 7 Hybrid Premium heeft een soft toplaag en zachte pocketveren, dit geeft de Cool Motion 7 een zachter gevoel dan de Cool Motion 8.

Voor meer informatie over dit matras, of wil je er gewoon even op liggen, dan adviseren we je om eens langs te komen in ons winkel in Dokkum.

Prijs vanaf: € 1999,-