Cool Motion 5 & 6

De Cool Motion 5 & 6 van M-Line behoren tot de Hybrid serie. De hybride matrassen van M-Line hebben een basislaag van pocketveren. De pocketveren zijn opgedeeld in 7 comfortzones die je lichaam op precies de juiste plaatsen ondersteund. Hierdoor ervaar je een optimale drukverdeling en sta je soepel op. 

De toplaag bestaat uit visco-elastisch schuim, ook wel traagschuim genoemd. De open cellen van dit schuim passen zich aan naar de contouren van je lichaam. Onder de toplaag bevindt zich de Body Adapt techniek, deze laag zorgt voor een betere verdeling en ondersteuning voor de druk van je lichaam. 

Naast de verbeterde ondersteuning en drukverdeling laat visco-elastisch schuim ook beter lucht, warmte en vocht door. Tevens hebben de hybride matrassen een extra Climate Support laag die zorgt voor extra ventilatie en een beter slaapklimaat. Dit maakt deze matrassen uitermate geschikt voor mensen die het snel koud of juist warm hebben in bed. 

De hoes om het matras bestaat uit speciale microvezels die de tempratuur kunnen reguleren, hierdoor wordt een comfortabel slaapklimaat behouden.

De Cool Motion 5 is ten opzichte van de Cool Motion 6 zachter.

Voor meer informatie over dit matras, of wil je er gewoon even op liggen, dan adviseren we je om eens langs te komen in ons winkel in Dokkum.

Prijs vanaf: € 1699,-