Een luxe lattenbodem met een stevig frame van berken multiplex. Het heeft een soepele schouderzone met speciaal veerelement en verstelbare heupzone. De ophangelementen zijn van duurzaam materiaal en zorgt voor een langdurige veerkracht. De Lumina is met name geschikt voor alle soorten pocketveringen.

De Lumina lattenbodem bestaat uit een berken mulitplex lattenbodem, voorzien van 42 smalle 5-laags latten en geeft een soepele en over de volle breedte gelijkmatige ondersteuning.

Het ophangsysteem is van een zeer duurzaam materiaal, dat zorgt voor een langdurige veerkracht. De schouderzone is voorzien van een speciaal veerelement, zodat schouder en latten extra ver kunnen wegzakken. De bodem geeft  extra steun aan de kromming van de rug;  de stevigheid van de deze  zone is individueel instelbaar. En door het unieke lat-systeem is ook de heupzone  individueel op lichaamsgewicht instelbaar.

Zowel de vaste als de verstelbare uitvoering heeft een frame van 20 mm dik berken multiplex en is 70 mm hoog. Het buitenframe van de vaste uitvoering en het buiten- en binnenframe van de verstelbare uitvoering zijn voorzien van een antracietkleurige folie, wat resulteert in een zeer fraai uiterlijk.

De motor van de elektrisch verstelbare uitvoering levert voor het hoofd- en voeteneinde  verstellingskracht en is extra laag, zodat deze goed past in een lage bedombouw. De motor is voorzien van een noodstroomvoorziening. Bij stroomuitval kan de bodem nog wel teruggezet worden naar de vlakke stand. De motor is tevens voorzien van een netvrije schakeling. Hierdoor staat de motor alleen onder netspanning, als deze bediend wordt. Daarnaast is de motor zeer geluidsarm. De Lumina is met name geschikt voor alle soorten pocketveringen. Daarnaast zijn ook latex, koudschuim en traagschuim matrassen te combineren met de Lumina.

Breedte maten: 70, 80 en 90 cm.

Lengte maten:  200, 210 en 220 cm.

Prijzen

Vlak vanaf € 219,=

Elec. vanaf € 619,=